Bandymų rezultatai

UNAM bandymų rezultatai

Naujausi MPG-CAPS tm bandymai
Per paskutines pusantros valandos nustatytas kuro sąnaudų sumažėjimas iki 19%
Nauji MPG-CAPS tm bandymai dinamometru – 2007
Bandymams naudota Teksaso dinamometrine įranga
Nauji MPG-CAPS tm bandymai atlikti Australijoje – 2007
Bandymai vykdyti Pietų Australijos valdžios remiamoje emisijų tyrimo bazėje.
Nepriklausomos laboratorijos bandymų rezultatai

Jerry Lang‘as, turintis daug patirties naftos perdirbimo pramonėje, išanalizavo nepriklausomos laboratorijos atliktų bandymų rezultatus.

Bandymai nustatė, kad FFi kapsulė suveikė cilindro degimo kameroje. Jokių pašalinių kuro pakitimų išskyrus 10% išaugusį kuro tankį nepastebėta. Išaugęs kuro tankis 10% pagerino MPG kaip ir teigia MPG-CAPS tm produkto gamintojai. Bandymai nenustatė jokio neigiamo produkto poveikio bet kokio tipo varikliams. Naudojant produktą automobilis nepraranda suteikiamų garantijų

Jerry Lang‘as parengė išsamią ataskaitą apie MPG-CAPS™

Jerry Lang‘as turi daugiau kaip 40-ties metų darbo patirtį kuro degimo procesų srityje bei gerai išmano naftos perdirbimo procesus. Būtinai perskaitykite išsamią jo ataskaitą. Jerry Lang‘as turi 17 patentų, iš kurių net 13 susiję su kuro degimu. Trys iš jo patentuotų emisijos mažinimo procesų parduodami visame pasaulyje. Jerry Lang‘as yra mechaninės inžinerijos bakalauras

Kompanijos Fuel Freedom International, LLC of Altamonte Springs, Florida prašymu, įmonė Ecochek vykdys nepriklausomus mokslinius tyrimus apie variklio tepalo priedus. Moksliniai tyrimai vyks laikantis Fuel Freedom International, LLC ir JAV vyriausybės (GSA, General Services Administration) rekomendacijų.

Nuvežiau savo 1999 metų Ford‘ą emisijos kontrolei. Tikrinantis žmogus labai nustebo nustatęs nulinę emisiją. Kadangi mašina buvo 1999 metų, emisijos parodymai turėjo būti kitokie. Tai puikus pavyzdys ir praktiškas įrodymas, kodėl verta pirkti ir parduoti FFi MPG-CAPS tm.

Dennis Nickles, Kalifornija

FFi Interek ataskaita


Interek Group PLc yra pasaulinė bandymų, inspektavimo ir sertifikavimo kompanija. Pridedamus bandymus užsakė Nepriklausomas platintojas. FFi Europe juos nupirko, kad ir kiti platintojai galėtų susipažinti su bandymų rezultatais.

Akivaizdu, kad bandymų ataskaita įrodo, kad MPG-CAP tm ir MPG-MEGA-CRUMBS tm ne tik nekenkia, bet ir pagerina dyzelinių ar benzininių variklių darbą.